Fortrolighedspolitik

UTD Scuba Diving, LLC Privatlivspolitik

Vores "Privatlivspolitik" er nedenfor. Du bliver nødt til at acceptere det, hvis du vil bruge vores websted eller produkter. Sidste ajourført: 1. januar 2020, med virkning fra 1. januar 2020.

  1. INDLEDNING

en. Generel. Denne fortrolighedspolitik ("Politik") beskriver, hvordan UTD Scuba Diving, LLC. og dets datterselskaber ("UTD Scuba Diving" eller "vi" eller "UTD") indsamler, bruger og deler oplysninger om besøgende på vores websted på www.thetrainingcycle.com (sammen med dets underdomener og brugerne af vores mobil, desktop og web applikationer (hver en "App" og samlet "Apps"), som er tilgængelige fra webstedet og tredjepart sælgere som Google Play og Apple App Stores (enhver sådan sælger, en "App Store"). Webstedet tilsammen er "Tjenesterne." "Du" henviser til enhver bruger af tjenesterne, inklusive, hvor relevant, besøgende på webstedet. Aktiverede ord, der ikke er defineret i denne politik, har de betydninger, der er angivet i vores servicevilkår ( "Betingelser").

b. Regionspecifikke bestemmelser. Visse bestemmelser i politikken gælder kun inden for eller for beboere i specifikke jurisdiktioner og er tydeligt mærket som sådan. Ellers gælder politikken for alle brugere af vores tjenester, uanset placering.

c. Ændringer. Vi kan ændre denne politik når som helst. Når vi gør det, sender vi den opdaterede politik på denne side, og hvis ændringerne er væsentlige, informerer eksisterende brugere via e-mail eller Tjenesterne. Eventuelle ændringer i politikken træder i kraft øjeblikkeligt for nye brugere og for eksisterende brugere 30 (XNUMX) dage efter, at vi har offentliggjort ændringerne på webstedet eller på anden måde informeret dem om ændringerne.

d. Børn. Tjenesterne er ikke rettet mod børn. Børn, der opfordres til at bruge tjenesterne af en forælder eller værge (under en familieplan eller tilsvarende) kan dog gøre det. Hvis du bliver opmærksom på, at et barn (baseret på den jurisdiktion, hvor barnet bor, hvilket i USA betyder nogen under 13 år) har givet os personlige data uden forældremyndighed, skal du kontakte os. Vi fjerner informationerne fra vores systemer så hurtigt som det er praktisk muligt.

e. Personlige og anonyme data. Som anvendt i denne politik har "Personlige data" den betydning, der er tilvejebragt i EU's almindelige databeskyttelsesforordning fra 2018 ("GDPR") og inkluderer alle oplysninger, som enten alene eller når de kombineres med andre oplysninger, vi har, identificerer en person , såsom navn, postadresse, e-mail-adresse, IP-adresse og telefonnummer. For lovlige indbyggere i Californien, der er dækket af Californiens forbrugerbeskyttelseslov ("CCPA"), inkluderer personlige data eventuelle yderligere elementer defineret som sådanne af CCPA. I modsætning hertil betyder "Anonyme data" alle data, der alene eller kombineret med andre oplysninger, der er tilgængelige for os eller en tredjepart, ikke tillader identifikation af en person. Vi indsamler både personlige data og anonyme data som beskrevet nedenfor.

f. Hvorfor har vi brug for dine personlige data? Vi har brug for visse personlige data for at kunne levere tjenesterne. Du bliver bedt om at give disse oplysninger - og skal acceptere denne politik og betingelserne for brug (betingelser) - for at downloade og bruge webstedets apps. Dette samtykke, som du til enhver tid kan trække tilbage, giver os det retsgrundlag, vi har brug for til at behandle dine personlige data. Hvis du ikke accepterer denne politik, bruger du muligvis ikke vores tjenester. Derudover, hvis du trækker tilbage samtykke til vores brug af personlige data, som er nødvendige for levering af tjenesterne (såsom e-mail-adresse), vil vi ikke længere være i stand til at levere tjenesterne.

  1. SÆRLIG VIGTIG INFORMATION (EU- OG CALIFORNIA-BRUGERE)

en. (EU-BRUGERE).

jeg. Hvem vi er. Med henblik på GDPR er datacontrolleren af ​​dine personlige data UTD Scuba Diving, LLC, San Diego, Californien, USA. Du kan kontakte vores databeskyttelsesansvarlig på dpo@utdscubadiving.com.

ii. Skal læse afsnit: Gennemgå nøje afsnittene "Datasikkerhed og international overførsel" og "Dine rettigheder vedrørende personlige data."

b. (CALIFORNIA-BRUGERE).

jeg. Salg af personoplysninger. Du kan fravælge alt salg af dine personlige data ved at kontakte os på dpo@utdscubadiving.com. Vi udveksler aldrig personoplysninger for penge eller andre vederlag (f.eks. Handel med gratis tjenester). CCPAs definition af "salg" er imidlertid meget bred og kan omfatte situationer, hvor browsingdata sendes til henvisende annoncører (når du klikker på en annonce, der sender dig til UTD Scuba Diving, sender vi en hash-id til det henvisende websted, så de kan modtage kredit for henvisningen). Vi sammen med millioner af andre sider bruger disse tjenester. Mens vi begrænser de oplysninger, der sendes til, hvad der er nødvendigt for korrekt registrering af henvisningen, kan det faktum, at du klikkede på linket og besøgt UTD Scuba Diving, blive føjet til din profil af annonceudgiveren. Dette gøres alt på webstedet med "Publisher Cookies" (som defineret i vores cookiepolitik), og hvis du fravælger salg af dine personlige data, vil vi automatisk slå dem fra.

  1. Hvordan får UTD SCUBA DIVING DATA? Vi indsamler information på følgende måder:

en. Oplysninger, du giver.

jeg. Registreringsdata. Du skal oprette en konto for at bruge en app. For at oprette en konto skal du angive en e-mail-adresse, der vil blive brugt som dit login. Du kan også vælge at angive et telefonnummer, selvom dette ikke er påkrævet. De eneste personlige data, der kræves for at åbne en UTD Scuba Diving Free-konto, er din e-mail. Vi gemmer registreringsdata, indtil din konto er slettet og i op til et år derefter. For betalte konti indsamler vi de faktureringsdata, der er specificeret nedenfor. Bemærk, at til UTD Scuba Diving-forretningskonti inkluderer registreringsdata virksomhedsnavnet og postadressen, administratorens kontaktoplysninger og kan indeholde e-mail-adresser til brugerne af tjenesterne.

ii. Faktureringsdata. Vi bruger tredjepartsudbydere (i øjeblikket Stripe og PayPal, men kan inkludere andre) til at behandle betalinger foretaget via webstedet. Vi gemmer udløbsdatoen og de sidste fire cifre på dit kreditkort med henblik på skattemæssig overholdelse og brugersupport. Afhængigt af udbyderen kan vi muligvis få adgang til det navn, adresse og telefonnummer, der er knyttet til en betalingsmetode på betalingsudbydertjenesten, men komplette kreditkortoplysninger er kun tilgængelige for vores betalingsprocessorer. Vi modtager eller gemmer ingen faktureringsdata, hvis du betaler for en app via en App Store. Faktureringsdata bevares, indtil din konto er slettet og i op til et år derefter.

iii. Master adgangskode. For at oprette en konto skal du oprette en "Master Password", som er grundlaget for den krypteringsnøgle, der bruges til at sikre de oplysninger, du gemmer i Apps ("Secured Data" som yderligere defineret nedenfor). Hver bruger (inklusive dem, der er tilknyttet en UTD Scuba Diving Business-konto) skal oprette deres eget Master Password. UTD Scuba Diving's teknologi sikrer, at vi ikke kender vores brugers Master Passwords. Derudover gemmer apps ikke Master Passwords lokalt, medmindre specifikt instrueret af brugeren.

iv. Sikrede data. Vores apps giver dig mulighed for at administrere digitale identitetsdata, herunder meget følsomme oplysninger som kreditkortnumre og legitimationsoplysninger om websted eller applikationer. Dette og alt andet, du gemmer på Apps, er "Secured Data" og krypteres og gemmes lokalt på din enhed (er) og på UTD Scuba Diving's servere ved hjælp af en tilfældig nøgle genereret fra din Master Password. Sikrede data krypteres på alle tidspunkter på UTD Scuba Diving-servere kan ikke fås adgang til UTD Scuba Diving, fordi krypteringsnøglen genereres fra Master Password.

v. Support og korrespondance. Du kan give personlige data i forbindelse med brugersupport og forespørgsler fra vores websted. Brugersupporthistorikker opretholdes, så længe den tilknyttede konto ikke slettes og op til et år derefter.

vi. Feedback. Hvis du giver os feedback, indsamler vi din e-mail-adresse for at svare dig. Vi kan bruge feedback uden begrænsning som beskrevet i betingelserne.

vii. Andre data. Vi kan også indsamle andre typer oplysninger på den måde, der videregives af os, når informationen indsamles.

b. Data, du leverer om andre. Tjenesterne giver dig mulighed for at invitere andre til at prøve Apps. Hvis du gør dette (eller hvis du bliver inviteret på denne måde), vil UTD Scuba Diving gemme den inviterede e-mail-adresse og den meddelelse, der er sendt til dem for at følge op (og, hvis relevant, kreditere henviseren med nogen henvisningsbonus eller tilsvarende) . Vi fortæller den inviterede, hvem der har henvist dem til UTD Scuba Diving, og lade dem anmode om, at deres oplysninger slettes fra vores systemer. Henviseren eller den inviterede kan kontakte hjælpecentret for at anmode om fjernelse af disse oplysninger.

c. Data indsamlet af teknologi.

jeg. Enheds- og browserdata. Vi logger automatisk følgende oplysninger om din computer eller mobilenhed, når du får adgang til Tjenesterne: operativsystemnavn og version, enhedsidentifikator, browsertype, browsersprog og IP-adresse. Nogle af disse data indsamles ved hjælp af cookies. Disse data bruges til at sikre din konto, sikre, at Tjenesterne præsenteres på det rigtige sprog og optimeres til din enhed, letter kundesupport og til skatte- og overholdelsesformål (f.eks. Ved at bruge det område, der er tilknyttet din IP-adresse, til at vise lokale lovgivningsmæssige meddelelser ). Disse data opbevares i vores system, så længe din konto ikke slettes og op til et år bagefter.

ii. Brugsdata. Vi indsamler data om brugen af ​​tjenesterne (for eksempel brug af funktioner og interaktion med apps og webstedet) for at levere og forbedre tjenesterne ("brugsdata"). Brugsdata opbevares logisk adskilt fra personlige data og bruges til at generere aggregerede data.

iii. Aggregerede data. Vi henter oplysninger om brugen af ​​vores tjenester ved at samle brugsdata fra et stort antal brugere (f.eks. Antal brugere inden for en bestemt jurisdiktion). Disse "aggregerede data" er anonyme data, ejes af UTD Scuba Diving og bruges primært til at hjælpe med at analysere og forbedre tjenesterne.

iv. Cookies. Vi bruger cookies og lignende teknologier som web beacons til at genkende dig og / eller din enhed (er) og giver en mere personlig og problemfri oplevelse, når vi interagerer med tjenesterne.

4.HVORDAN BRUGER UTD SCUBA DIVING DINE PERSONLIGE DATA?

en. Generel. UTD Scuba Diving bruger personlige data til at levere tjenesterne og svare på dine anmodninger, herunder til:

jeg. Opret, vedligehold og sikker din konto.

ii. Identificer dig som bruger og leverer de tjenester, du anmoder om.

iii. Udfør bedrageri og autentificering.

iv. Forbedre tjenesterne og dine interaktioner med dem.

v. Send dig administrative underretninger, f.eks. betalingspåmindelser eller support- og vedligeholdelsesvejledninger. Du vil modtage disse meddelelser, selvom du vælger ikke at modtage markedsføringskommunikation som beskrevet nedenfor.

vi. Forsyn dig med de korrekte grænseflader og indstillinger, der kræves af den jurisdiktion, hvorfra du får adgang til Tjenesterne.

vii. Svar på kundesupportforespørgsler og andre forespørgsler.

viii. Markedsfør tjenesterne eller send dig andre UTD Scuba Diving marketingoplysninger. EU-brugere skal aktivt vælge at modtage marketingkommunikation. Brugere andre steder (og dem i EU, der tidligere har tilmeldt sig) kan altid vælge at stoppe med at modtage sådan kommunikation.

b. Automatiseret beslutningstagning og profilering. Vi bruger ikke dine personlige data til automatisk beslutningstagning. Vi kan dog gøre det i fremtiden for at overholde gældende lov, i hvilket tilfælde vi vil informere dig om enhver sådan behandling og give dig en mulighed for at gøre indsigelse.

  1. HVORDAN DELER UTD SCUBA DIVING PERSONLIGE DATA?

UTD Scuba Diving sælger aldrig dine personlige data (da “sælge” normalt defineres - se afsnit 2 (b) og 8 til for information om “salg” som defineret i Californien) eller bruge dem undtagen som anført i denne politik. Vi deler dine personlige data under følgende omstændigheder:

jeg. Tredjeparter, du udpeger. Vi deler muligvis sikrede data (som kan omfatte personlige data) med tredjepart, hvor du har givet dit samtykke til at gøre det (f.eks. Ved at bruge tjenesterne "deling" eller "nødkontakt" -funktioner). Mens disse data overføres via vores servere, har vi ikke adgang til dem, som anført andetsteds i denne politik.

ii. Service-udøvere. Vi leverer personlige data til tredjepartsudbydere udelukkende efter behov for at levere tjenesterne, oprette konti, yde teknisk support, behandle betalinger eller muliggøre kommunikation mellem dig og UTD Scuba Diving. Vi gennemgår sikkerheds- og databeskyttelsespraksis for alle disse tjenesteudbydere for at sikre, at de overholder alle gældende love og denne politik. Vi har databehandlings addenda på plads med alle tjenesteudbydere, der får adgang til personoplysninger fra EU-brugere. Sikrede data, der er gemt af vores datahostingudbyder, er krypteret på alle tidspunkter som beskrevet ovenfor. Se listen over underprocessorer for at se, hvilke leverandører der har adgang til personlige data i forbindelse med vores levering af tjenesterne.

iii. Tilknyttede virksomheder. Denne politik gælder for alle enheder, der ejes af eller er under fælles kontrol med, UTD Scuba Diving, (“Affiliates”). Vi deler personlige data mellem tilknyttede virksomheder efter behov for at levere tjenesterne og svare på anmodninger. Visse tilknyttede selskaber er i De Forenede Stater, hvor privatlivets fred og beslægtede love ikke anses for at være tilstrækkelige af europæiske tilsynsmyndigheder til at opbevare og beskytte de personoplysninger, der er underlagt GDPR. For at tilbyde de beskyttelsesniveauer, der kræves i henhold til europæisk lov, har vi databehandlings-tillæg eller tilsvarende dokumenter på plads blandt vores EU- og USA-tilknyttede virksomheder, ud over de andre foranstaltninger, der er angivet nedenfor.

iv. Omstrukturering af virksomheder. Hvis UTD Scuba Diving eller dets forretning eller aktiver erhverves af eller fusioneres i et andet selskab, vil dette selskab besidde personlige data, som vi er i besiddelse af på dette tidspunkt, og vil påtage os vores rettigheder og forpligtelser i henhold til denne politik. Derfor kan vi dele personlige data i forbindelse med enhver sådan transaktion. Personlige data og andre oplysninger kan også overføres som et forretningsaktiv i tilfælde af UTD Scuba Diving's insolvens, konkurs eller modtagelse.

v. Andre oplysninger. Uanset dine valg vedrørende personlige data, kan UTD Scuba Diving afsløre dine personlige data:

(a) om nødvendigt for at overholde gældende love eller statslige ordrer;

(b) hvis vi tror i god tro, at det er nødvendigt for at beskytte vores rettigheder eller tjenesterne.

  1. DATA SIKKERHED OG INTERNATIONAL TRANSFER

en. Vi bruger robuste fysiske, organisatoriske, tekniske og administrative forholdsregler for at beskytte personoplysninger, og vi vurderer regelmæssigt og reviderer vores politikker og praksis for at forbedre sikkerheden. Mens vi gør meget for at beskytte dine personlige data, er ingen metode til dataoverførsel eller opbevaring helt sikker; Derfor kan vi ikke garantere sikkerheden for personoplysninger under vores kontrol. Hvis du mener, at dine personlige data kan være kompromitteret af os eller brugen af ​​tjenesterne, skal du straks kontakte vores Hjælp.

b. Dine oplysninger, herunder personlige data, som vi indsamler fra dig, kan overføres til, opbevares hos og behandles af os, vores tilknyttede virksomheder og tjenesteudbydere uden for dit hjemland, herunder i USA, hvor databeskyttelses- og privatlivsregler muligvis ikke tilbyder samme beskyttelse som i andre dele af verden. Når vi gør det, tager vi de trin, der er beskrevet i denne politik, herunder afsnit 5 og 10, som er designet til at sikre, at alle personlige data, vi eller vores leverandører behandler (uanset hvor de stammer fra), er sikret som krævet af EU. Ved at bruge Tjenesterne accepterer du overførsel, lagring eller behandling af dine data i overensstemmelse med denne politik.

  1. HVORDAN KAN DU KONTROLERE DINE DATA?

en. Ændring af dine oplysninger og privatlivets indstillinger. Du kan få adgang til og ændre personlige data, der er tilknyttet din konto, og ændre dine personlige oplysninger og datapræferencer gennem "Indstillinger" eller tilsvarende dele af apps. Kontakt vores helpcenter, hvis du har brug for hjælp til dette.

b. E-mail-kommunikation. Med dit samtykke vil vi med jævne mellemrum sende dig e-mails, der promoverer brugen af ​​tjenesterne, herunder tip til brug af apps. Du kan fravælge disse e-mails ved at følge instruktionerne for afmelding, der er inkluderet i hver e-mail, eller ved at ændre dit privatliv og dataindstillinger i Tjenesterne. Du kan også anmode om fjernelse gennem vores Hjælp. Bemærk, at afmelding fra marketingkommunikation ikke vil påvirke driftsmæssig og transaktionskommunikation, herunder overtrædelsesmeddelelser fra Apps, fornyelses-e-mails osv. Vores marketing-e-mails bruges kun til at promovere og uddanne brugere om tjenesterne. Vi accepterer ikke reklamer på vores websted eller markedsfører andre virksomheders produkter til vores brugere.

c. Programmer. Du kan stoppe al indsamling af oplysninger ved hjælp af en app ved at afinstallere den app. Du kan bruge den standard afinstallationsproces, der er tilgængelig som en del af din stationære eller mobile enhed eller via mobilapplikationsmarkedet eller netværket. Afinstallation af en app sletter ikke din konto. Se instruktionerne her for at gøre det.

8. DINE RETTIGHEDER VEDRØRENDE PERSONLIGE DATA (KUN EU-OG CALIFORNIA-BRUGERE)

en. Du har følgende rettigheder med hensyn til dine personlige data, som vi behandler. Medmindre andet er angivet, gælder disse rettigheder lige for brugere fra EU og Californien:

jeg. Tilbagekaldelse af samtykke: Du kan trække dit samtykke tilbage til vores behandling af dine personlige data helt eller delvist (dvs. til markedsføringsformål). Visse tjenester kan være ineffektive ved fravælgelse.

ii. Oplysninger om adgang / anmodning: Du kan når som helst få adgang til de personlige data, vi har om dig, via din konto eller ved at kontakte os direkte.

iii. Ændring: Du kan til enhver tid ændre de personlige data, vi har om dig, via din konto eller ved at kontakte os direkte.

iv. Slet og glem. I visse situationer, for eksempel når de personlige data, vi opbevarer om dig, ikke længere er relevante eller nøjagtige, kan du anmode om, at vi sletter dine personlige data. Hvis du sletter din konto, slettes alle personlige data inden for et år efter datoen for sletningen.

v. Portabilitet: du kan anmode om en kopi af dine personlige data og altid kan flytte dem til andre enheder, som du ønsker det.

vi. Intet salg af personlige data (kun brugere i Californien): Gå til siden Må ikke sælge mine personlige oplysninger for at stoppe alt "salg" af dine personlige data. Se Afsnit 2 (b) ovenfor for mere information om, hvordan dette fungerer.

b. Hvis du ønsker at udøve nogen af ​​disse rettigheder, bedes du kontakte os på dpo@utdscubadiving.com. Hvis du har brug for hjælp, skal du kontakte hjælpecentret, e-mail support@thetrainingcycle.com eller skrive os på nedenstående adresse. I din anmodning skal du gøre det klart:

jeg. Hvad personoplysninger angår; og

ii. hvilke af de ovennævnte rettigheder, du gerne vil håndhæve. Til din beskyttelse kan vi kun opfylde anmodninger med hensyn til de personlige data, der er knyttet til den e-mail-adresse, du sender din anmodning fra, og vi bliver nødt til at bekræfte din identitet, før du gør det (hvilket typisk gøres ved at få dig til at anmode om indeni tjenesterne). Vi vil straks efterkomme din anmodning, men under alle omstændigheder inden for tredive (30) dage efter din anmodning (femogfyrre (45) dage for anmodninger under CCPA). Vi er muligvis nødt til at opbevare visse oplysninger til journalføringsformål eller til at gennemføre transaktioner, som du begyndte inden du anmodede om en sådan ændring eller sletning.

  1. KONTAKT INFORMATION; KLAGER

Hvis du har spørgsmål, bekymringer eller klager over denne politik eller vores dataindsamlings- eller behandlingspraksis, eller hvis du ønsker at rapportere eventuelle sikkerhedsovertrædelser, bedes du kontakte vores helpcenter, e-mail support@thetrainingcycle.com. Vi håber hurtigt at løse enhver klage der blev gjort opmærksom på os, men hvis du føler, at din klage ikke er løst tilstrækkeligt, kan du altid kontakte din lokale tilsynsmyndighed for databeskyttelse.

10. PRIVACY SHIELD

en. UTD Scuba Diving overholder EU-USA og de schweizisk-amerikanske Privacy Shield Frameworks, der er oprettet af det amerikanske handelsministerium vedrørende indsamling, brug og opbevaring af personoplysninger, der overføres fra EU og Det Forenede Kongerige og Schweiz til De Forenede Stater. Vi har bekræftet over for Department of Commerce, at vi overholder principperne om beskyttelse af privatlivets fred (som defineret af Department of Commerce). Hvis der er nogen konflikt mellem betingelserne i denne politik og principperne om beskyttelse af privatlivets fred, vil principperne om beskyttelse af privatlivets fred have forrang. For at lære mere om Privacy Shield-programmet, Privacy Shield-principperne og for at se vores certificering, skal du besøge www.privacyshield.gov.

b. Vores certificering af overholdelse af principperne om beskyttelse af personlige oplysninger gælder både vores brugers personlige data og vores tidligere personers personlige data indsamlet i forbindelse med deres ansættelse ("HR Data"). UTD Scuba Diving forpligter sig til at samarbejde med panelet nedsat af EU's databeskyttelsesmyndigheder ("DPAs") og overholde rådgivningen fra panelet om HR-data overført fra EU i forbindelse med ansættelsesforholdet. En liste over DPA-kontakter er tilgængelig her.

c. Som beskrevet i principperne om beskyttelse af personlige oplysninger er UTD Scuba Diving ansvarlig for personlige data, som de modtager og derefter overføres til tredjepart. Hvis tredjeparter, der behandler personoplysninger for os, gør det på en måde, der ikke overholder principperne om beskyttelse af privatlivets fred, er vi ansvarlige for en sådan fiasko, medmindre vi beviser, at vi ikke er ansvarlige for den begivenhed, der medfører skaden.

d. I overensstemmelse med principperne om beskyttelse af privatlivets fred forpligter UTD Scuba Diving sig til at løse klager over vores indsamling eller brug af dine personlige data. EU- eller schweiziske personer med forespørgsler eller klager vedrørende denne politik skal først kontakte vores helpcenter.

e. UTD Scuba Diving har yderligere forpligtet sig til at henvise uafklarede klager til beskyttelse af personlige oplysninger til JAMS, en alternativ udbyder af tvister, der er beliggende i USA. Hvis du ikke modtager rettidig bekræftelse af din klage fra os, eller hvis vi ikke har løst din klage, skal du kontakte eller besøge www.jamsadr.com/eu-us-privacy-shield for at få flere oplysninger eller for at indgive en klage. JAMS 'tjenester leveres uden omkostninger for dig.

f. Som yderligere forklaret i Privacy Shield Principles, vil bindende voldgift inden et Privacy Shield-panel også blive gjort tilgængelige for dig for at tackle resterende klager, der ikke er løst på anden måde. UTD Scuba Diving er underlagt efterforsknings- og håndhævelsesbeføjelserne fra den amerikanske føderale handelskommission.